Založ si blog

To bol zase večer! ! !

Obyčajný utorok… Človek by si rád po celodennej dajme tomu že jednotvárnosti doprial niečo zábavné, veselé, niečo, čo sa – myslím v TV – dá aj pozerať. Širokospektrálne možnosti zábavy, aké nám poskytuje nekonečné množstvo televíznych staníc, (z ktorých 9/10 pre jazykové bariéry jednoducho nemôžeme pozerať, ) poskytuje na Slovensku zábavu jedna radosť! Kliknite si po ôsmej (!!je utorok!!) na Jednotku. Človek žasne od  radosti aj od údivu: Ako je to možné? Kto ich tam pustil? Čo tam ešte stále robia? A keď už, prečo tak isto, ako to robili pred tristo rokmi?! Oliver sa presadil na Jednotke. Hurááá!!! S programom, ktorý bol chorý už vtedy, keď vznikal. Tešil sa ako malý chlapec, keď jedna diváčka (zrejme vysokoškoláčka) vedela povedať vybrané slovo. Div, že z kože nevyskočil A obecenstvo s ním. Potom prišli na obrazovku tí, ktorí vraj nie sú dokonalí! Samozrejme, z celého repertoáru opilcov, Rómov, detí a priblblých si vybral tých naj… A na nich sme sa mali zabávať. Svoj program chcel (chceli s Eňou) skvalitniť pozvaním exkluzívnych hostí – aby vraj bol aj humor. K tomu všetkému!!! Celá jedna hodina, neviem, asi za koľko eur, ale nudnej, otravnej, prihlúplej „zábavy“ na JEDNOTKE verejnoprávnej televízie s novým generálnym!!! Prosím vás! Kam sa podela kultúra z našich televízií? Kto to všetko riadi?Dokedy budeme platiť za nič, za urážku národa, za dehonestáciu tých ľudí, ktorých si vybrali a to zámerne, aby z nich spravili ešte väčších hlupákov, než akými sú? Pýtam sa: Kto tu nie je dokonalý?

Hodina krásnych rozprávok, hodina krásnej literatúry

23.10.2012

HODINA KRÁSNYCH ROZPRÁVOK, HODINA KRÁSNEJ LITERATÚRY Pre deti sú takmer všetky rozprávky krásne, milé, ľúbivé… Jednoducho sa im páčia, pretože sú zábavné, pútavé, napínavé, zaujímavé, jednoducho – krásne. Pre jedných tie klasické, pre iných moderné, pre niektorých o zvieratkách, pre druhých o princoch a princeznách … Trochu inú funkciu má [...]

Deň školských knižníc

22.10.2012

Dnes bol dokonca medzinárodný deň školských knižníc. Škoda, že nebol aj vtedy, keď som bol aktívnym učiteľom, knihovníkom v učiteľskej knižnici, predajcom kníh pre žiakov (ešte aj za oných čias zo Slovenskej knihy)… Vtedy deti ešte skutočne čítali, poniektorí aj 30 kníh za školský rok (ale to bola skutočne vzácna výnimka), ale vtedy ešte neboli počítače, [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 4386x
Priemerná čítanosť článkov: 1462x

Autor blogu

Kategórie